Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csikós Gabriella

 

 

"Elfajzott matematikusként szeretem, ha valamit bizonyítani lehet, de ha nem, akkor is adok a dolognak egy esélyt mindaddig, amíg be nem bizonyosodik a lehetetlensége. Emiatt az ezoterikusok túlságosan materialistának, a tudományos nézetűek túlságosan spirituálisnak tartanak. Amíg esélyt adok egy-egy témának, addig szabad akaratából bárki hihet, tagadhat, kivárhat, vagy akár mosolyoghat…

 

Csikós Gabriella” 

 

Cikkek

A deákné vászna (tanmese)

2012.01.18

 

 

Barátok voltak. Egyik adott Másiknak valamit ajándékba. Ez a Tárgy értéktelen, ám Egyik számára nagyon becses, így mégis értékes volt. Aztán szétváltak útjaik.
Eltelt egy-két év, és Egyik rájött, hogy Másiknál van az ő becses Tárgya. Úgy gondolta, hogy elhidegült a barátságuk már annyira, hogy nyugodtan visszakérheti a Tárgyat.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Csikós Gabriella | Hozzászólások: 0

A maják és a világvége

2012.01.18

 

Spirituális/ezoterikus kérdések a matematikus szemüvegén át.
 
Mostanában nagyon sokan – kortól, nemtől, hitéleti vagy bármilyen irányultságtól függetlenül – kérdezik, lesz-e világvége 2012. december 21-én. Elfajzott matematikusként szeretem, ha valamit bizonyítani lehet, de ha nem, akkor annak is adok egy esélyt. Emiatt az ezoterikusok túlságosan materialistának, a tudományos nézetűek túlságosan spirituálisnak tartanak. Mindenki abban hisz, amiben akar, de én elkezdtem kutakodni, mire alapozzák a nagy katasztrófa eljövetelét.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Csikós Gabriella | Hozzászólások: 0

Misztikus utazás - Segítők, tanítók, mesterek

2012.01.18

 

Ki mit ért utazáson? Ha azt halljuk, hogy misztikus utazás, akkor legtöbbünk azonnal Tibet, Nepál, India, Egyiptom, stb. mesés helyeire gondol. Ám van valami mindenki számára, ami a legcsodálatosabb dolog a világon, mégpedig az utazás önmagunk középpontja felé.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Csikós Gabriella | Hozzászólások: 0