Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Regény2

 Tulajdonképpen részletek a második részből. :-))

Ja, és ne tévesszen meg az írás alatt futó reklám, az nem az én munkám.   :-))

 

Cikkek

Ismerkedések

2012.07.08

 

 ‑ Birgit Baucis! – nyújotta mosolyogva kezét a hatvanas éveihez közeledő, még mindig szép arcú, kicsit molett hölgy. –Én vagyok a team vezetője. A csapatban korra és nemre való tekintet nélkül mindenki tegeződik, úgyhogy Isten hozott körünkben! Ő Vilja Spredes tudományos munkatárs, gyógyszervegyész – mutatott egy korombeli vörös hajú alacsony nőre ‑, a magánéletben pedig egy ikerpár gondos anyukája.

‑ Örülök, hogy itt vagy! – mondta nyájasan Vilja.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Regény2 | Hozzászólások: 0

Reggeli kávé

2012.05.31

 

Hirtelen pattant ki a szemem, mint aki rossz álomból ébred, semmi nesz, némi fény szűrődött be a félig elhúzott sötétítő függöny mögül. Megnyomtam az órám világítógombját, hat órát mutatott, megpróbálkoztam hát a visszaalvással, de kavargó gondolataim elűzték az álommanókat.

Az elmúlt két nap járt a fejemben. Gustav a szombati napját is rám áldozta, elkísért néhány üzletbe, segített megfelelővé alakítani a ruhatáramat, és bemutatta a belvárost. Köszönetképpen meghívtam ebédelni egy általa javasolt kisvendéglőbe, és hosszan beszélgettünk. Szimpatikus volt, a kissé groteszk külső melegszívű, önzetlen, szerény és nagy tudású embert takart. 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Regény2 | Hozzászólások: 0

Érkezés

2012.05.02

 

Az erős légörvények miatt zökkenőmentesnek nem mondható út után a Pheanum-90 finoman landolt a 2-es terminál kifutópályáján.
Az emberek fellélegezve nyújtóztatták ki elgémberedett tagjaikat, készülődés zsivaja töltötte be az utasteret. A stewardess aggodalmas mosollyal nézett nyitott szövetkabátomra, és emlékeztetett, hogy Eisenburgh-ban jelenleg mínusz két fok van. Az arcomba csapó csípős szél kellemetlenségét kicsit enyhítette a busz langymelege, de vacogásom csak a csomagjaim átvételekor hagyott alább.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Regény2 | Hozzászólások: 0